Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak to všechno začalo

  Všechno to začalo třetího dne v šestém měsíci Léta Páně 2013 v Praze v PLB na pavilonu 32, kam tehdy nastoupil Fany jako sanitář a Veronika tam už pracovala jako zdravotní sestra skoro 2 roky. A právě ještě dříve než nastoupil, tak už u ní vzbudil nemalý zájem a zvědavost: kdopak že to přijde na pavilon, jaký bude a jak bude vypadat? 

 

A hned jak Fany přišel na pavilon, byl Veronice sympatický, a tak, když jí končila služba (měla ranní), přišla se pěkně rozloučit s ostatními kolegy i s ním, jak to běžně dělávala. Tehdy Fany, kterého rozloučení dost překvapilo, Veroniku poprvé obejmul.

 

Fany byl z toho vykolejený a i v sobotu musel doma pořád myslet na Veroniku, jak se s ním loučila. V neděli měl službu a zeptal se kolegyně Jany, jestli by neměla číslo na Veroniku a jestli by ji nepozvali na kávu. Jenže Veronika byla zrovna v kostele, když se ji z práce snažili kontaktovat, a tak to hned nevyšlo. Veronika ale slíbila, že přijde na pokec v pondělí. Fany jí hned sdělil, že se mu líbí, a tak i Veronika přiznala, že se jí Fany také líbí a že je jí sympatický.

 

...

 

A tak začal náš krásný vztah a vykročení ke svátosti manželské.   

 

My prostě patříme k sobě  

 

Držte nám palce! 

 

Fany a Veronika